Custom Velgen | Velgen spuiten Velgen poedercoaten

Custom velgen

Custom Velgen

Custom Velgen, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige velgenreparatie, spuit- en poedercoatdiensten. Met een toegewijd team van vakmensen streven wij ernaar om de uitstraling en prestaties van jouw auto te verbeteren. Van particuliere tot zakelijke klanten, ons doel is om altijd op maat gemaakte oplossingen te bieden. Vertrouw op onze expertise voor duurzame en nauwkeurige afwerkingen die de levensduur en uitstraling van jouw voertuig versterken.

Velgen spuiten Velgen poedercoaten
×

Maak een keuze

Velgen spuiten

Velgen spuiten

Schade herstellen aan jouw velg? Kies ervoor je velgen te spuiten.

Maatwerk velgen poedercoaten

Velgen poedercoaten

De perfecte keuze voor een stijlvolle afwerking die lang meegaat.

velgen repareren

Velgen lassen

Is jouw velg beschadigd? Wij repareren het direct voor je!

Custom Velgen CNC afdraaien

CNC-afdraaien

Voor onze andere diensten en de veelgestelde vragen.

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiƫntie

Velgenreparatie

Jouw velgen snel gerepareerd

Bij Custom Velgen bieden we een breed scala aan reparatieservices, variƫrend van kleine tot uitgebreide reparaties. Hoewel tal van factoren schade aan wielen kunnen veroorzaken, is onze eerste prioriteit het waarborgen van de veiligheid van onze klanten. Of de wielen nu stoeprandschade hebben opgelopen, de velgen zijn gebarsten of moeten worden rechtgezet? Bij ons kun je onder andere terecht voor het richten en lassen van velgen.

Meer informatie

Velgen spuiten

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Onze focus ligt op vakmanschap en het leveren van duurzame afwerkingen die de tevredenheid van elke klant overtreffen.

Custom Velgen CNC afdraaien

Overig

Wat kunnen wij voor je betekenen

Naast het spuiten, coaten, lassen en richten kun je bij ons ook jouw velgen chemisch ontlakken en CNC-afdraaien. Met chemisch ontlakken wordt oude verf, coating en corrosie effectief verwijderd, waardoor de velgen worden voorbereid op een nieuwe afwerking. Dit zorgt voor een schone basis en maakt verdere behandelingen, zoals poedercoating, mogelijk. Aan de andere kant maakt CNC-afdraaien gebruik van geavanceerde computergestuurde precisieapparatuur om onvolkomenheden in de velgen te verwijderen. Custom Velgen zorgt altijd voor een veilige en correcte uitvoering.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

Je kunt bij Custom Velgen je auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik ook wachten op het herstellen van mijn velgen?

Hoewel de behandelingsmethode die wij toepassen de enige juiste is, is dit zeker niet de snelste methode. De behandeling van een set velgen duurt gemiddeld 10 tot 16 uur. Wil je een set velgen laten behandelen? Hou er dan rekening mee dat je deze gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk