Custom velgen

Offerte aanvragen

×

Vrijblijvende offerte aanvragen

06 – 21 43 11 43

Wij doen ons best om binnen twee werkdagen te reageren.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Uitstekend
  Gebaseerd op 13 recensies
  Aktas
  Aktas
  2022-12-31
  Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
  Sjaak Roza
  Sjaak Roza
  2022-12-19
  Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
  Albert Davelaar
  Albert Davelaar
  2022-12-14
  Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
  Jacco Sangers
  Jacco Sangers
  2022-11-02
  Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
  William van Gent
  William van Gent
  2022-11-02
  Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
  h m
  h m
  2022-10-19
  Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
  Ron Derks
  Ron Derks
  2022-09-19
  Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
  Rene Peters
  Rene Peters
  2022-05-30
  Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk