Werkplaats

Custom velgen

Velgen chemisch ontlakken

Heb je schade aan jouw velg of wil je jouw velgen graag in een andere kleur hebben? De eerste stap die dan genomen moet worden is het chemisch ontlakken van de velgen. Bij dit proces wordt de oude verf, coating en corrosie verwijderd. Dit resulteert in een schone, gladde oppervlakte die klaar is voor verdere behandeling.

Vraag offerte aan
×
Custom Velgen Werkbank

Spuiten of poedercoaten?

Custom Velgen is gespecialiseerd in het spuiten en poedercoaten van velgen. Met spuiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor hoogglans, mat of een combinatie? Poedercoaten is de meest duurzame manier om je velgen te beschermen tegen krassen en steenslag. In het geval dat het om één velg gaat, zijn de andere velgen leidend in hoe we deze behandelen. Je kunt er ook voor kiezen om gelijk de gehele set een nieuwe look te geven. Advies nodig?

Neem contact op

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiëntie

Custom Velgen velg in bak

Velgen chemisch ontlakken

De eerste stap naar een nieuwe look

Het chemisch ontlakken van velgen is een efficiënte methode om oude verf, coatings en corrosie te verwijderen, waardoor velgen worden voorbereid op renovatie. Dit proces maakt gebruik van speciale chemicaliën om de oude afwerking grondig te verwijderen, waardoor de velgen worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat. Het resultaat is een schone, gladde oppervlakte die klaar is voor verdere behandeling, zoals poedercoating of schilderen. Chemisch ontlakken is een belangrijke eerste stap om de uitstraling en prestaties van je velgen te verbeteren.

Neem contact op

Custom Velgen afplakken velg

 

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Onze focus ligt op vakmanschap en het leveren van duurzame afwerkingen die de tevredenheid van elke klant overtreffen.

graffiti velg

De volgende stap

Laat je velgen opvallen met een kleur

De volgende stap na chemisch ontlakken is het aanbrengen van lak. Dit kan door middel van het spuiten van de velgen of poedercoaten. Kies hierbij voor een opvallende kleur. Velgen met kleur zijn een opvallende manier om jouw auto te onderscheiden en een persoonlijke stempel op je voertuig te drukken. Het kiezen van de juiste kleur voor je velgen kan een groot verschil maken in de totale uitstraling van je auto. Of je nu kiest voor een klassieke zilveren tint, een gewaagd rood accent, of zelfs een matte zwarte afwerking? De kleur van je velgen kan een statement maken over jouw persoonlijke stijl.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

Je kunt bij Custom Velgen je auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik ook wachten op het herstellen van mijn velgen?

Hoewel de behandelingsmethode die wij toepassen de enige juiste is, is dit zeker niet de snelste methode. De behandeling van een set velgen duurt gemiddeld 10 tot 16 uur. Wil je een set velgen laten behandelen? Hou er dan rekening mee dat je deze gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk