kijkend door velg

Custom velgen

Velgen CNC-afdraaien

Velgen CNC-afdraaien is een techniek waarbij we beschadigde velgen, zoals bij stoeprandschade, herstellen. Met onze geavanceerde apparatuur worden kleine hoeveelheden metaal van de velg verwijderd om onvolkomenheden te corrigeren. We kunnen het contour van de velg afdraaien waardoor ook diepere stoeprandschade op de rand voor ons goed te repareren is. Benieuwd hoe we jouw velgen kunnen opknappen?

Vraag offerte aan
×
Hangende velgen

Spuiten of poedercoaten?

Custom Velgen is gespecialiseerd in het spuiten en poedercoaten van velgen. Met spuiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor hoogglans, mat of een combinatie? Poedercoaten is de meest duurzame manier om je velgen te beschermen tegen krassen en steenslag. In het geval dat het om één velg gaat, zijn de andere velgen leidend in hoe we deze behandelen. Je kunt er ook voor kiezen om gelijk de gehele set een nieuwe look te geven. Advies nodig?

Neem contact op

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiëntie

 

Reparen-Velgen-Jerrel-Bakker

Herstel slijtage aan uw velg

Wat is CNC afdraaien?

CNC afdraaien van velgen is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om nauwkeurige en precieze aanpassingen aan autovelgen aan te brengen. Met behulp van een computer gestuurde CNC-machine worden kleine hoeveelheden metaal van de velg verwijderd om onvolkomenheden te corrigeren, zoals ongelijke slijtage of trillingen. Deze methode verbetert niet alleen de prestaties en veiligheid van de velgen, maar zorgt er ook voor dat ze er weer als nieuw uitzien. CNC afdraaien is een kosteneffectieve en efficiënte manier om velgen te herstellen en te verbeteren zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen.

Neem contact op

Velgen-uitlijnen

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Onze focus ligt op vakmanschap en het leveren van duurzame afwerkingen die de tevredenheid van elke klant overtreffen.

Custom Velgen Werkbank

Werkwijze

Het proces van velgen CNC-afdraaien is als volgt:

  • Reinigen in een ultrasoonbad;
  • Handmatige dieptereiniging;
  • 3-D laserscan;
  • Inmeten tot 1/1000ste mm nauwkeurig;
  • CNC-afdraaien;
  • Poedercoaten van de complete velg in een blanke lak voor maximale bescherming.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat kost het CNC-afdraaien van mijn velgen?

De kosten van CNC-afdraaien bedragen €225,-. Dit is inclusief poedercoaten in een blanke lak.

Kan ik ook wachten op het herstellen van mijn velgen?

Hoewel de behandelingsmethode die wij toepassen de enige juiste is, is dit zeker niet de snelste methode. De behandeling van een set velgen duurt gemiddeld 10 tot 16 uur. Wil je een set velgen laten behandelen? Hou er dan rekening mee dat je deze gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk