Jerrel Bakker zwarte velg in hand

Custom velgen

Velgen lassen

Heb je een scheurtje in jouw velgen? Dan lassen wij dit graag snel en vakkundig voor je op. Het lassen van een velg is de beste keuze wanneer je kosten wilt besparen op een nieuwe velg. Benieuwd wat je voor jouw velgen kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact op.

Vraag offerte aan
×
Hangende velgen

Spuiten of poedercoaten?

Custom Velgen is gespecialiseerd in het spuiten en poedercoaten van velgen. Met spuiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor hoogglans, mat of een combinatie? Poedercoaten is de meest duurzame manier om je velgen te beschermen tegen krassen en steenslag. In het geval dat het om één velg gaat, zijn de andere velgen leidend in hoe we deze behandelen. Je kunt er ook voor kiezen om gelijk de gehele set een nieuwe look te geven. Advies nodig?

Neem contact op

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiëntie

Hangende velgen

Herstel beschadigde velgen

Het lassen van de velgen

Het lassen van velgen is een herstelprocedure waarbij beschadigde velgen worden gerepareerd door het gebruik van laswerk. Als je velgen scheuren, barsten of andere schade vertonen, kan deze procedure worden gebruikt om de structurele sterkte te herstellen. Het kopen van nieuwe velgen is al snel een grote kostenpost. Om kosten te besparen is het mogelijk om een scheurtje in je velg te laten lassen. Het lassen van een velg is altijd onder voorbehoud dat de velg na de behandeling veilig genoeg is om verder mee te rijden. Na de behandeling is de velg even sterk als voorheen.

Neem contact op

velg afplakken

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Onze focus ligt op vakmanschap, wij leveren duurzame afwerkingen die de tevredenheid van elke klant overtreffen.

Hangende velg en Jerrel Bakker

Scheurtjes in de velgen

Wanneer kies je ervoor om te lassen

Wij lassen alleen velgen wanneer het veilig genoeg is om daarna verder te rijden met de velg. Wanneer er kleine scheurtjes aan de binnenkant van de velg zitten is het lassen een perfecte manier om dit te verhelpen. Zijn de scheurtjes in de velg te groot dan is het risico op sterkteverlies te groot en is lassen niet mogelijk. Custom Velgen zal ten alle tijde de veiligheid voorop stellen bij de beoordeling van een scheur in de velg.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

Je kunt bij Custom Velgen je auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik ook wachten op het herstellen van mijn velgen?

Hoewel de behandelingsmethode die wij toepassen de enige juiste is, is dit zeker niet de snelste methode. De behandeling van een set velgen duurt gemiddeld 10 tot 16 uur. Wil je een set velgen laten behandelen? Hou er dan rekening mee dat je deze gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Is jouw vraag nog niet beantwoord? We staan je graag te woord..

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk