Custom Velgen beschadigde velg Jerrel Bakker

Custom velgen

Overig

Bij Custom Velgen ben je aan het juiste adres voor topkwaliteit velgenreparatie, spuit- en poedercoatdiensten. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jouw auto er beter uit te laten zien en beter te laten presteren. Of je nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar, wij streven altijd naar op maat gemaakte oplossingen. We hebben de expertise om duurzame en precieze afwerkingen te leveren die de levensduur en de uitstraling van je voertuig zullen verbeteren.

Vraag offerte aan
×

Maak een keuze

Velgen richten

Velgen richten

Zorg ervoor dat je wielen weer perfect in balans zijn na beschadigingen.

Velgen lassen

Velgen lassen

Beschadigde of gebarsten velgen weer zorgvuldig gerepareerd.

Custom Velgen CNC afdraaien

Velgen CNC-afdraaien

Elimineer onvolkomenheden en trilling in je velgen.

Custom Velgen Werkbank

Velgen chemisch ontlakken

Verwijder oude verf, coatings en corrosie en bereid de velg voor op renovatie.

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiƫntie

Custom Velgen afplakken velg

Overig

Wat kunnen wij voor je betekenen

Naast het spuiten, coaten, lassen en richten kun je bij ons ook jouw velgen chemisch ontlakken en CNC-afdraaien. Met chemisch ontlakken worden oude verf, coatings en corrosie effectief verwijderd, waardoor de velgen worden voorbereid op een nieuwe afwerking. Dit zorgt voor een schone basis en maakt verdere behandelingen, zoals poedercoating, mogelijk. Aan de andere kant maakt CNC-afdraaien gebruik van geavanceerde computergestuurde precisieapparatuur om onvolkomenheden in de velgen te verwijderen. Vanzelfsprekend zorgt Custom Velgen voor een veilige en correcte uitvoering.

Neem contact op

Velgen spuiten

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Wij zetten ons in voor vakmanschap en zorgen ervoor dat onze duurzame afwerkingen de verwachtingen van elke klant overtreffen.

velgen repareren

Neem actie bij schade

Repareer je schade op tijd

Het is altijd verstandig om beschadigde velgen onmiddellijk te laten inspecteren en repareren door een gekwalificeerde monteur. Hierdoor blijft je voertuig veilig en kan het optimaal blijven presteren. Het negeren van velgschade kan uiteindelijk leiden tot duurdere reparaties en zelfs gevaarlijke situaties op de weg. Heb jij schade aan je velgen? Neem dan direct actie en laat Custom Velgen jouw velgen netjes repareren.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

Je kunt bij Custom Velgen je auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik ook wachten op het herstellen van mijn velgen?

Hoewel de behandelingsmethode die wij toepassen de enige juiste is, is dit zeker niet de snelste methode. De behandeling van een set velgen duurt gemiddeld 10 tot 16 uur. Wil je een set velgen laten behandelen? Hou er dan rekening mee dat je deze gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk