Velg vasthouden

Custom velgen

Velgen richten

Heb je een kromme of gedeukte velg? Het richten van jouw velgen is een praktische en kosteneffectieve oplossing om de prestaties, veiligheid en uitstraling van een voertuig te verbeteren na beschadiging van de velgen. Laat ons jouw velgen richten en geniet weer van strakke velgen.

Vraag offerte aan
×
Jerrel-Bakker-hangende-velgen

Spuiten of poedercoaten?

Custom Velgen is gespecialiseerd in het spuiten en poedercoaten van velgen. Met spuiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor hoogglans, mat of een combinatie? Poedercoaten is de meest duurzame manier om je velgen te beschermen tegen krassen en steenslag. In het geval dat het om één velg gaat, zijn de andere velgen leidend in hoe we deze behandelen. Je kunt er ook voor kiezen om gelijk de gehele set een nieuwe look te geven. Advies nodig?

Neem contact op

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiëntie

Custom-Velgen-Jerrel-Bakker-velg-richten

Velgen richten

Wat houdt velgen richten in

Het richten van de velgen is cruciaal om ervoor te zorgen dat je wielen na beschadigingen, door kuilen in de weg of stoeprandschade, weer in perfecte balans zijn. Het doel is om ervoor te zorgen dat de velg weer mooi rond is. Dit verbetert niet alleen de veiligheid van je voertuig, maar zorgt ook voor een soepelere en efficiëntere rijervaring. Custom Velgen zorgt voor nauwkeurige en professionele velgenrichting, wat de rijkwaliteit verbetert en voortijdige slijtage voorkomt. Wij repareren niet alleen de schade, maar ook de gevolgschade. Bij het raken van een stoep of ander obstakel kan er schade aan de velg ontstaan, de schade kan verder gaan dan alleen de zichtbare schade. De velg kan scheef op de flens komen te staan. Door een 3-D laserscan te maken kunnen wij precies bepalen wat de schade is, wat de gevolgschade is en óf de velg überhaupt te repareren is. Zo voorkomen we onnodig hoge kosten. Soms zijn de banden zelf ook flink beschadigd en is het niet meer veilig om met de band te blijven rijden. Wij kunnen dan nieuwe banden bestellen en direct monteren op de velg. Dit doen wij alleen in combinatie met het spuiten of poedercoaten van de velgen. In enkele gevallen is spot-reparatie mogelijk, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Neem contact op

Velgen spuiten

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Wij vinden vakmanschap belangrijk en doen ons best om duurzame afwerkingen te leveren die de tevredenheid van onze klanten zal overtreffen.

Custom Velgen CNC afdraaien

Werkwijze

Het proces van richten

Het proces van richten begint met een grondige inspectie om de aard van de schade vast te stellen. Vervolgens wordt de band gedemonteerd, waarna de velg met de hand of met behulp van warmte voorzichtig in zijn oorspronkelijke vorm wordt gebracht. Na het richten wordt de velg opnieuw gebalanceerd om een soepele rit te garanderen. Daarna inspecteren we de velg en repareren eventuele kleine defecten. Vervolgens werken we de velg opnieuw af, zodat jouw velg weer als nieuw lijkt.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat kost het richten van mijn velgen?

De kosten van het richten van je velgen heeft betrekking op waar de schade zit. Zit de schade aan de binnenzijde dan zijn de kosten €79.- per velg, aan de buitenzijde is dit bedrag €115,- per velg en voor het laten bijspuiten betaal je €60,- per velg.

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

Je kunt bij Custom Velgen je auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk