Jerrel-Bakker-hangende-velgen

Custom velgen

Velgen poedercoaten

Het poedercoaten van jouw velgen is de meest duurzame manier om je velgen te beschermen tegen krassen en steenslag. Daarnaast kun je de velgen ook in een kleur naar jouw keuze poedercoaten. Velgen poedercoaten is uiterst geschikt voor stoeprandschade of lakbeschadiging. Het poedercoaten van velgen is mooie, minder kostbare optie om toch van strakke velgen te genieten.

Vraag offerte aan
×
Afplakken velg voor poedercoaten

Maatwerk poedercoaten

Maatwerk poedercoating van velgen biedt diverse mogelijkheden, waaronder het toepassen van aangepaste kleuren en afwerkingen die unieke ontwerpen mogelijk maken die aansluiten bij de persoonlijke stijl van een voertuig. Met speciale effecten zoals metallic tinten en parelmoer afwerkingen kunnen voertuigeigenaren de velgen een opvallende uitstraling geven, terwijl het aanpassen van texturen, zoals matte of satijnen afwerkingen, een extra dimensie aan het ontwerp toevoegt. Omdat wij ons niet alleen beperken tot coating-leveranciers in Europa zijn de mogelijkheden qua kleuren en effecten vrijwel eindeloos. Bovendien kunnen persoonlijke details en kleuraccenten worden toegevoegd, waardoor de velgen een uniek en op maat gemaakt karakter krijgen dat de persoonlijkheid van de auto benadrukt.

Neem contact op

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit
Nieuwste technieken en apparatuur

10 jaar ervaring

5 jaar aan expertise
Kundig advies

Razendsnelle service

Razendsnelle service
Snelheid en efficiëntie

Custom-Velgen-Jerrel-Bakker-velg

Bescherming tegen slijtage

Je velgen transformeren met poedercoating

Het spuiten van velgen is een proces waarbij verf wordt aangebracht op de velgen van een voertuig om deze van een nieuwe kleur of afwerking te voorzien. Je kunt velgen laten spuiten om de uitstraling van je auto te verbeteren, maar het heeft ook praktische voordelen. Het verfproces beschermt de velgen namelijk tegen corrosie en weersinvloeden, en het vereenvoudigt het onderhoud. Vuil en remstof worden namelijk gemakkelijker verwijderd van een gespoten oppervlak.

Vraag offerte aan

Velgen spuiten

Custom Velgen

Custom Velgen zijn wij begonnen vanuit onze liefde voor auto’s. Wij richten ons op hoogwaardige oplossingen rondom velgen spuiten en poedercoaten. Wij leggen de nadruk op vakmanschap en streven ernaar duurzame afwerkingen te leveren, met als doel de tevredenheid van onze klanten te overtreffen. Dankzij poedercoaten kun je genieten van strakke velgen, ook wanneer je budget wat beperkter is.

Velgen spuiten

Een duurzame bescherming

De voordelen van poedercoaten

Velgen poedercoaten geeft veel voordelen. Allereerst biedt het een breed scala aan kleuropties, waardoor je jouw auto kunt personaliseren en een unieke uitstraling kunt geven. Enkele van de meest populaire kleuropties voor het poedercoaten van velgen zijn: zilver, zwart, wit, goud, rood, blauw, groen, antraciet en metallic. Kun je moeilijk kiezen? Dan helpen wij je graag bij het kiezen van een passende kleur. Daarnaast is de aangebrachte coating zeer duurzaam, waardoor jouw velgen langdurig beschermd zijn tegen weersinvloeden, remstof en andere schadelijke elementen op de weg.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het poedercoaten van de velgen?

Het poedercoaten van je velgen is al mogelijk vanaf € 90,- per velg.

Kan ik mijn auto bij jullie achterlaten tijdens een reparatie?

U kunt bij Custom Velgen uw auto niet achterlaten, hiervoor hebben wij helaas geen plek.

Kan ik mijn velgen met banden inleveren?

Dit kan! Met onze geavanceerde banden apparatuur kunnen wij banden de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg.

Hebben jullie ook leenwielen beschikbaar?

Wij hebben leenwielen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken wij of er passende velgen voor jouw auto beschikbaar zijn.

Andere vraag?

Is jouw vraag nog niet beantwoord? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Aktas
Aktas
2022-12-31
Dit jaar enkele onderdelen van mijn motor laten spuiten. Jerrel is een prettige kerel en levert uitstekend werk. Ik ben nog aan het overwegen om een oude fiets te laten behandelen.
Sjaak Roza
Sjaak Roza
2022-12-19
Alles goed volgens afspraak. Flexibel in halen en brengen.
Albert Davelaar
Albert Davelaar
2022-12-14
Afspraken goed nakomen en vakwerk leveren! Erg tevreden met opgeknapte SRT velgen. Zijn weer als nieuw!
Jacco Sangers
Jacco Sangers
2022-11-02
Fantastisch resultaat behaald met m'n Porsche velgen. Paar kleine puntjes als je heel kritisch kijkt, maar vanaf een winterset weer naar een strakke set voor de zomer in originele Porsche kleur. Topwerk voor en door een liefhebber.
William van Gent
William van Gent
2022-11-02
Jerrel bedankt voor je vakkundig ontlakken, lakken en opkappen van de velgen. Als je meer dan 5 sterren had kunnen krijgen had je die zeker gekregen een 10 met een griffel zeg maar. Wat een toppers. Er zijn zelfs 3D scans van de velgen gemaakt om zeker te weten dat er niks aan mankeert. Mankeert er wel wat aan wordt dat netjes in overleg gerepareerd. Kortom, wil je je velgen de beste uitstraling geven voor een eerlijke prijs? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij Custom velgen moet je zijn!
h m
h m
2022-10-19
Een oud en roestig balkonhekje dat ik wilde behouden omdat het zo mooi smeed-werk is, is door Jerrel als nieuw gemaakt middels een chemicalien bad, zandstralen en poedercoaten. De prijs vond ik heel schappelijk. Erg blij met eindresultaat.
Ron Derks
Ron Derks
2022-09-19
Jerrel heeft voor mij 20 inch wielen gepoedercoat in hoogglans zwart voor mijn Range Rover Evoque. Deze zijn werkelijk zeer mooi geworden, helemaal nieuw. Aardige man, komt zijn afspraken na en de prijs is goed.. Top bedrijf die ik iedereen zal aanraden... Jerrel bedankt nog... gr Ron
Rene Peters
Rene Peters
2022-05-30
Prima bedrijf, levert goed werk en contact is bijzonder prettig en duidelijk